Rapport Inifrån

Naken. Ärlig. Ocensurerad.

Fråga Å, del 1 söndag, 5 april, 2009

Filed under: Uncategorized — Å @ 1:16 e m

Vad tycker “vi” om män i långt hår? (Anders Borg, Robert W. etc.)

Me, myself and I (om det är dessa som vi menar med ”vi”) har alltid haft en stark preferens för kårthåriga män, helst snaggade. Men, visst finns det vissa undantag till regeln.

Anders Borg och Robert Wells hör dock inte till dessa. Jag har svårt att ”vi” skulle finna dem attraktiva rent utseendemässigt även om de snaggade sig. Men, utseende är som bekant inta allt. Inte ens nästan.

Jag går främst igång på attityd. Robert Wells har en ganska härlig ”bigger than life”-attityd. Lite ”jag skiter i att jag är töntig, jag älskar att vara det”, vilket är något jag tycker är oerhört charmigt. Anders Borg är inte sådan, men han har å andra sidan en stark intelligens och besitter stor makt vilket alltid är sexigt.

Så, konsensus: Det sitter inte i håret.

 
Våren är här, vårkänslor?

Solen kom i och med min semester. Först i Wiesbaden (där jag tillbringade några dagar med vänner) och sedan i Stockholm (där jag tillbringade tiden på min nya motorcykel). Jag tänker inte skriva något inlägg om hur solen får det att spritta i kroppen och hur livet leker, men jag kan säga så här mycket:

Sol+Mc=Lycklig Å

 
Hur är det att gå på strikt diet?

Frågan kommer ganska naturligt med tanke på mina senaste veckors diet antar jag.

Japp, jag har gått på diet. Cambridgedieten närmare bestämt.

Det finns för och nackdelar med allt. Jag har gått på Viktväktarna och provat GI och jag har tränat mer och jag har ätit piller och ja, jag har nog testat allt. Det största problemet för mig har alltid varit att jag har blivit knäpp av detta. Mat har blivit allt jag har tänkt på när jag har varit tvungen att räkna poäng hit eller kolhydrater dit. Det funkar inte för mig.

Pulverdieter har en massa nackdelar, det är jag den första att erkänna, men, det finns en stor fördel: Jag slipper tänka. Tre gånger om dagen ”äter” jag det jag ska, och sen är det bra med det. Inga krångligheter, inget tänk.

Nej, det håller inte i längden. Ja, visst saknar man mat. Men nej, jag har inte tyckt att det har varit så jobbigt. Nu äter jag ett vanligt mål mat om dagen och det funkar alldeles utmärkt. Om några veckor trappar jag upp till två.

Är viktnedgången långsiktigt realistisk? Well, därom tvistar de lärde. Men det kan knappast gå sämre än de andra gångerna.

 
Dyra prylar… visst blir man lycklig?

Ja. Barnsligt nog blir man det.

 

Hur gör man “slut” med vänner?

Det beror väldigt mycket på anledningen till uppbrottet. Rent generellt tycker jag faktiskt att man ska vara ärlig. Känner man att någon svikt en så pass mycket att man inte orkar fortsätta vara vänner eller att man bara inte funkar ihop längre så tycker jag att man är skyldig både sig själv och den andre att få ett riktigt avslut. Att låta saker rinna ut i sanden i dessa fall tycker jag både är fegt och fult.

Det har inte varit så många gånger som jag har gjort slut med vänner, tack och lov. När jag tänker efter har det bara hänt en gång. Men då satte jag mig ner i soffan och förklarade hur jag kände. Hon hamnade i försvarsposition men jag fick sagt det jag ville. Vi är inte ovänner idag, vi hörs bara inte, men jag vet att jag fick sagt allt det jag ville, och det är skönt.

Så tror jag.

 

Fler frågor?

Annonser
 

One Response to “Fråga Å, del 1”

  1. Linda Says:

    Vilka tre personer har påverkat dig mest i ditt liv? På vilket vis?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s