Rapport Inifrån

Naken. Ärlig. Ocensurerad.

Avslut onsdag, 21 januari, 2009

Filed under: Uncategorized — Å @ 12:21 f m

Till Big Tasty, via Facebook, den 13 januari kl. 22:43

Jag kan nästan föreställa mig hur paff du måste vara just nu. Didn’t see this one coming, did you? Om jag ska vara ärlig har det aldrig slagit mig att skriva det här tidigare heller, förrens idag då jag kom att tänka på dig. Jag antar att jag kände att det fanns något kvar att säga, och eftersom jag är den jag är, så gör jag det.

Det vore att ljuga om jag påstod att jag hann få en uppfattning om vem du verkligen är på djupet. Vissa grundfärger i din palett hann jag se, men nyanserna hann jag aldrig urskildra. Kanske inte så konstigt med tanke på hur kort tid vi träffades.

En sak stod dock ut. Din ärlighet. Och det är därför jag skriver till dig.

Du är förmodligen den mest ärliga människa jag någonsin träffat. Ibland är din ärlighet brutal, men oftast uppfriskande. Oavsett hedrar den dig. Du låtsas inte, du säger inte saker du inte menar, du håller på din integritet, och i förlängningen därmed även andras. Jag må ha velat lära känna dig mer, jag må ha velat se om du var Han med stort H, men samtidigt är jag för gammal för att försöka omvända någon som inte vill, och din ärlighet gjorde att jag slapp den kampen med mig själv (och dig). I vad jag, efter att ha bott här nu i lite över ett år, känner mig tvingad till att kalla singelcynikerstaden Stockholm, är det ett förhållningssätt som jag sällan ser, men en som inger hopp. För till syvende og sidst betyder det att jag inte är den enda romantikern, eller den enda som inte tror på livlinor eller på att nöja sig.

Så tack xxx. Tack för din ärlighet.

Egentligen var det bara det jag ville säga, och att jag innerligt hoppas att du hittar det du söker efter. Det förtjänar du.

Kram
Å

Ps. Gott nytt år!

Svar, idag kl 20:34

Hej Å.

Jag blev hemskt glad för ditt mess. Så glad att jag sköt upp och sköt upp att svara för att jag ville skriva nåt väldigt speciellt tilbaka. Men dagarna går och jag blir aldrig riktigt nöjd med mitt svar. Så nu svarar jag bara. Jag blev väldigt glad. Tack. Och jag hoppas att du finner det du söker. Det är du verkligen värd.

Kram.

Annonser
 

3 Responses to “Avslut”

  1. Nini Says:

    Oj! Det var inte ett dåligt svar alls faktiskt.

  2. jenny Says:

    jag blev väldigt rörd när jag läste det där, både ditt och hans var väldigt fina och gjorde jag blev lite hoppfull för mänskligheten.

  3. Fina avslut. Heder åt er båda!
    Nu ger du mig hopp igen om det fina i världen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s