Rapport Inifrån

Naken. Ärlig. Ocensurerad.

Trött söndag, 21 december, 2008

Filed under: Uncategorized — Å @ 10:04 e m

Idag skulle jag skrivit om världens bästa mamma. Men det får vänta. Varför? Jag är trött och jag vill att det ska bli bra. Varför är jag trött? Jag har inte sovit inatt. Varför? Tja, december verkar vara reprisernas månad.

Fråga mig inte hur det gick till, men Harry lyckades övertala mig via msn att jag borde vilja åka hem till honom och bli omhändertagen vid 01:15. Tydligen var jag berusad nog för att tycka att det var en bra idé. Så här i efterhand kan jag även meddela att det var det. Harry+Viagra=mycket lycklig Å. Tursammast nog var ändå att det blev väldigt tydligt att jag var över honom, på alla sätt än rent fysiskt. Det var skönt att få ett kvitto på.

För övrigt sa min lillasyster igår något ganska klarsynt:

Å, för mig är du den där långa-förhållande-tjejen, men andra ser nog dig som hon-den-där-som-jämt-dejtar-någon-ny-tjejen.

Jag funderade på det en sekund och insåg att även om jag är, och trivs bäst med att vara, det första alternativet, så har jag lärt mig att bli alternativ nummer två det senaste året. Stockholmssyndromet skulle jag kalla det om just den benämningen inte redan var upptagen för ett annat syndrom, så istället får det heta SATC-syndromet.

Men är det bara jag (som fd duktig flicka) som har blivit smittad av detta eller är det något som händer alla singlar förr eller senare? Do tell.

Annonser
 

3 Responses to “Trött”

  1. Mr. Know it all Says:

    I mina fältstudier på temat ”singel i Stockholm” har jag kommit fram till att alla duktika flickor och pojkar förr eller senare drabbas av detta syndrom. På köpet får man också ofta genomgå några kurer Doxyferm…. men något botemedel mot själva syndromet har jag inte hittat. En del perferia människor hävdar att en ”amors pil” är det enda som hjälper. Jag läser då oftast mellan raderna och tror att det handlar om någon form av spruta alt åderlåtning, äh! jag vet inte.

  2. anna Says:

    tror det är rätt vanligt att drabbas av SATC-syndromet. även de duktiga pojkarna och flickorna gör det. jag har i alla fall drabbats. och jag har också varit duktig. är det stockholm kanske?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s