Rapport Inifrån

Naken. Ärlig. Ocensurerad.

Plastikkirurgen måndag, 13 oktober, 2008

Filed under: Uncategorized — Å @ 9:59 f m

Hjärtat slår så snabbt att jag nästintill känner slagen på utsidan av kappan när jag hastar ner till tunnelbaneperrongen. Bort, jag vill bara bort, och det nu. Tårarna ligger precis på gränsen till att tränga fram men några djupa andetag och jag håller dem borta, för stunden i alla fall. Först när tunnelbanan glider in, och jag sitter ner, kan jag andas ut.

För jag hade inte kontroll. Inte alls. Det var när jag insåg det som jag blev rädd, och jag blir vanligtvis aldrig rädd. Men när jag försöker åma mig undan där, i hans soffa, medan han håller fast mina händer som i ett skruvstäd samtidigt som han tar sig friheter som jag uttryckligen bett honom sluta med, så blir jag livrädd, och det är enbart självbevarelsedrift som får mig att ta mig ur situationen. I efterhand inser jag hur illa det hade kunnat gå, och jag känner mig skärrad, men även förbannad, över att jag lät det komma till det.

För jag är fanimej inget offer, men jag satte mig i en situation där jag nästan blev ett. Det är inte ok, inte alls.

Natten tillbringar jag så i armarna på en annan man som inte betyder någonting alls men som får mig att känna mig trygg. När han somnat, och jag vaken ligger stirrandes ut i mörkret, kommer tårarna. Jag låter mig själv gråta tyst ett tag, lovar mig själv att aldrig vara så naiv igen, och sover sedan drömlöst en hel natt.

Annonser
 

10 Responses to “Plastikkirurgen”

 1. maza Says:

  Men kära nån! Lilla hjärta… Ja vad ska jag skriva, jag vill mest visa medlidande och heja på dig som tog dig bort.

 2. baglady442 Says:

  Men.. Vad var det för en idiot?

 3. R.agata Says:

  Herregu vad vi kvinnor blir utsatt för. Hela jävla tiden.

  När jag läser dina ord uppfattar jag att du behöver ändra skuldperspektivet lite: ”och jag känner mig skärrad, men även förbannad,över att JAG lät det komma till det./…/ För jag är fanimej inget offer, men JAG satte MIGi en situation där jag nästan blev ett.”

  Dina ord skvallrar om (ett förhållandevis vanligt) skuldsättande av dig själv/dina handlingar. Felet är inte ditt, utan hans, pissråttemannen som inte respekterade dig och dina gränser. Skam åt honom!

  Basta.

 4. oh shino Says:

  har du någon adress? jag har kontakter i juggemaffian…

 5. Jenny Says:

  Jobbigt om killen finns typ på Spraydate och en annan tjej träffar honom som inte är lika stark som du är. För övrigt håller jag helt med R.agata. Kram!

 6. carina Says:

  nae??? vad var det for ett javla svin??? usch!!!!

  skickar stora kramar, och onskar honom allt illa. fyyyfan.

 7. Nini Says:

  Som jag sa, nästa gång vill jag ha namn och adress INNAN du går hem till nån. Ett samtal och jag har halva jobbet på plats.

  *kärlek i mängder*

 8. underlandet Says:

  Ja, som R.agata säger, det är INTE ditt fel, man borde kunna vara i vilken situation som helst utan att behöva oroa sig för att någon inte ska ha vett att respektera ens gränser.

  Och till plastikkirurgen: Brinn.

 9. Alley Cat Says:

  FY FAN säger jag med en tung suck!!! Jag blir så trött. Trött på att ständigt tvingas ta del av händelser som denna. Hur många JÄVLA IDIOTER TILL KARLAR finns det egentligen?!? Det börjar kännas som om det stora flertalet är psykopater och att bara ett fåtal är vettiga… Är det verkligen så illa?!?

  Stor kram till dig Å! Du har ingen skuld i det hela. Det var inte ditt fel. Han är ett praktsvin. PUNKT!!!

 10. Haren Says:

  Fina rara A! Om my buddha vad ledsen jag blir att sant har hander kvinnor hela tiden. Och tank inte ens tanken att DU kunde gjort nagot annorlunda. kram


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s