Rapport Inifrån

Naken. Ärlig. Ocensurerad.

Drama queen och karma fredag, 22 augusti, 2008

Filed under: Uncategorized — Å @ 10:25 f m

Okej, jag tog i lite från tårna när jag skrev det förra inlägget. Jag är väldigt svart eller vit, allt eller inget, så när jag inte känner någonting så kan det tänkas vara så att jag även överdriver den känslan något. Typ.

However, nu är jag lite skärrad. Harry har nämligen varit med om en allvarlig mc-olycka. Han har punkterat lungan och brutit revben och skuldra och axel och arm och ryggkotor och jag vet inte allt och är allmänt dålig. Och varenda del av min omtänksamma sida skriker hjälp honom! Gör något! Rädda honom! Allt förnuft säger nej, håll dig därifrån, det är inte ditt jobb och det finns andra som tar hand om honom, men jag kan inte låta bli att tänka att jag inte ska sitta vid sidlinjen och ignorera en spelare på planen, även fast jag vet att det inte skulle uppskattas om jag sprang in med en vit flagga. Det är inte bra att jag tänker som så, och jag försöker slå undan tankarna. Det går sådär.

Men (!) jag tolkar det ändå som ett litet hälsotecken att en liten elak röst viskar någonstans längst inne Karma’s a bitch. He had it coming. För att se det som att jag börjar bli cynisk, det vägrar jag.

Update: I’m a sucker. Jag vet. Men jag kunde inte låta bli. Jag är inte hjärtlös. Så nu har jag skickat blommor. Inte för att han kommer uppskatta gesten utan för att det är sådan jag är. Punkt.

Annonser
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s