Rapport Inifrån

Naken. Ärlig. Ocensurerad.

Det där om hur mitt liv funkar måndag, 18 augusti, 2008

Filed under: Uncategorized — Å @ 7:38 f m

Jag vet inte riktigt om otur är rätt ord egentligen. Det är bara det att allt märkligt som kan hända självfallet måste, utan undantag, hända mig.

När Nini och jag så gick vår egenhändigt ihopplanerade mc-kurs, så var det klart att något var tvunget att hända. Märkligt nog var det hon och inte jag som körde av vägen (fast det är kanske inte så märkligt eftersom det skulle varit för uppenbart annars) men nu i efterhand är det nog ändå jag som sitter med konstigast men. Min högerhand är nämligen kloformad. Elva dagar efter avslutad kurs.

I början skrattade vi åt det. Det gör nämligen inte ont och det såg mest ut som att jag hade kramp i handen eller något dylikt men eftersom det aldrig släpper och jag numera har noll kraft i handen så började jag bli orolig (plus att det är så jäkla besvärligt att exempelvis inte kunna torka sig med höger hand vid toalettbesök). Jag ringer därför min sjukvårdsförsäkringskontakt och ber dem boka en tid.

Nu är det snart fixat trodde jag i min enfald. Men nej, här slår den så kallade ”oturen” till igen. Jag tänkte nämligen vara lite hurtig så här på morgonen och gå till mitt läkarbesök som jag har 08:20. Därför tog jag mig in på eniro.se för att se exakt var det var jag skulle gå (ha i åtanke att jag bara bott i Stockholm i knappt ett år och därför inte hittar till så värst många ställen). Men det finns gränser på hur hurtig jag är. Det stället jag har blivit inbokad på ligger nämligen i, får jag be om en trumvirvel, GÖTEBORG.

Så, nu måste jag vänta på att få tag på sjukvårdsförsäkringskontakten som har telefontid från 08:00 för att se hur fan de tänkte samt få en ny tid, förhoppningsvis i STOCKHOLM.

Suck. Ibland blir jag så förbannat trött på att vara jag.

Update:

Fick ny tid, i Stockholm. Har precis varit där. Tydligen har en nerv kommit i kläm så illa så att de förmodligen måste operera. Om det nu alls går att göra något åt saken, de var osäkra. Ska göra fler tester senare i veckan, men just nu har min högerhand ca 10% av den styrka den borde ha. Allt på grund av att jag gasat lite och bromsat lite.

Jag upprepar: Ibland blir jag så förbannat trött på att vara jag.

Annonser
 

6 Responses to “Det där om hur mitt liv funkar”

 1. Nini Says:

  Lägg av?!? Det var alltså verkligen i Göteborg!? 😯

  Jag är eg inte förvånad, med tanke på att det är just du, men ändå…. någon gång måste det ju för i helvete bli rätt! Statistiskt sett så BORDE det bli rätt åtminstone EN gång!!

 2. Mr know it all Says:

  Jag skrattar lite när jag läser (the claw, som man kan skrämma barn med…) , men så fastnar det i halsen och jag tycker innerligt synd om dig. Hoppas du blir bra igen.

 3. underlandet Says:

  Å nej! Det låter ju faktiskt jättejobbigt. Jag håller tummarna för att testerna går bra.

 4. Gregorius Says:

  Stackars liten då. Klappar fint.

 5. oh shino Says:

  sjukvårdsrådgivningen är fascinerande. du måste ju rimligtvis vara skriven i stockholm. kompetensen må vara hög på sjukvård men geografi kan inte vara deras starka sida.

  angående din hand. tråkigt, jävligt tråkigt faktiskt. jag hoppas verkligen att de kan ordna till det där.

 6. T Says:

  Ha ha ha, bara för att det är du och detta var en ganska lindrig form av otur, i mått mätt mot dina andra bakslag, så ger jag mig själv rätten till att skratta högt! Men bara för jag vet att det skulle hanlda om mindre än sekunder för dig att infalla i samma hucklande. Även om det varit med krökta ögonbryn och ett skakande huvud.. kram


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s