Rapport Inifrån

Naken. Ärlig. Ocensurerad.

Upprop! söndag, 10 februari, 2008

Filed under: Uncategorized — Å @ 10:10 e m

Till alla singelkvinnor där ute.

Jag är nybliven singel, och jag måste säga att jag är besviken. Inte besviken på singelmännen per se, men på den uppfattning andra singelkvinnor verkar ha gett dem. Så, jag tänkte som såhär, kan vi inte gå samman och sätta upp lite regler, för vår egna och varandras skull, eftersom ditt gårdagsligg kan bli mitt morgondagsligg? Jag föreslår följande:

1) Sluta fejka. Jag menar allvar. Även om du bara vill få det hela att ta slut, så snälla fejka inte. För om du fejkar kommer han tro att han har gjort något rätt och köra samma stil på mig sedan, och jag kommer ha ett helvete i att föklara varför det inte funkar på mig eftersom det nu (enligt honom) fungerade för dig.

2) Driv inte på myten om att det räcker med in-och-ut-in-och-ut för att en kvinna ska komma. Skulle du vara ett av de få exemplaren detta funkar på, gör det då jävligt tydligt för honom att det a) är ovanligt och b) inte är hans förtjänst. Jag är så förbannat trött på män som blir förvånade över att jag måste peka ut klitoris för dem och ge dem en grundkurs i hur en sådan ska behandlas, så snälla, gör det inte värre för mig.

3) Mjäka inte så jäkligt med männen. Låt dem veta att de lever. Låt dem inte komma undan med vilken skit som helst utan låt dem kämpa lite för dig. För annars kommer jg få ett helvete i att förklara att det inte räcker att säga ”vill du knulla” för att jag ska bli tänd.

Och när jag ändå håller på så ger jag även er singelmän några förhållningsregler:

1) Vi kvinnor är inte en mänsklig form av ”paint-by-numbers”. Mun-öra-hals-tuttar-mutta-mun-öra-hals-tuttar-mutta-mun-öra-hals-tuttar-mutta funkar bara i teorin. Hela våra kroppar är erogena, såtillvida du behandlar den rätt.

2) Man suger inte på en klitoris som på en klubba. Och det är absolut förbjudet att bita i den. Friktion är inte det sköna, saliv hjälper ganska långt. Säger vi hårdare så menar vi hårdare och vice versa.

3) Var inte så rädd för att säga vad du vill att jag ska göra. Jag kan inte läsa tankar. Säg vad du vill, och jag lovar att jag ska försöka tillmötesgå dig så långt jag kan.

Tackar på förhand,

Å

Annonser
 

9 Responses to “Upprop!”

 1. beerbelly Says:

  Låter väl vettigt alltihop.
  Måste dra en klassiker på nr1.

  -Varför fejkar kvinnor orgasm?
  -De tror att vi bryr oss.

  nr2 på tjejer: Klitoris sitter i plånboken? =) muahaha. Sorry jag är på stygg humor humör idag.

  nr2 på singelmän. Behandla som man vill bli behandlad.

  nr3 på singelmän får nog gå som förhållning till er med. Viktigt.

  Ser inte felet med nr1 heller.. det räcker väl som start sen får du väl prata om du vill annat? Om man redan nått sängen villsäga..
  Börjar inte med det på krogen eller vart man nu träffas.
  Verkar ju inte som alla når till den nivån ens.
  Det är nog besvärligt ändå .. Står/ligger där och suger på en knäskål/armbåge om det inte funkar.. inget man vill råka ut för. Jo armbågen är det första jag testar och fokuserar minst 10min enbart på vänster. Allt för att vara hundra om det funkar eller inte. Har inte funkat än men varför ge upp.

  Kul det här med dr Ås spalt 🙂

 2. P Says:

  Heja heja heja HEJA dig!

 3. JA Says:

  Finfint inlägg!!!
  Men, men… leva som man lär va? 😉 Allt funkar inte lika på alla…. hehe för suga på klittan (som på en klubba) upplever iaf jag som himmelskt!!

 4. Å Says:

  BB: Jag räknar med att du var berusad när du skrev detta! 😉

  P & Nini: Hahaha. Tack.

  JA: Ok, det finns undantag. Men kan du vänligen meddela dina män att alla inte gillar det?

 5. beerbelly Says:

  Jag minns inte men lite rörigt är det .. jag orkar inte läsa igenom men gissar att jag försökte vara kul i vissa delar. Oftast roar jag bara mig själv med kommentarerna men det är inte så illa?
  Fullt möjligt att jag var lite lullig med förstås. Har haft min första och troligen sista bag in box hemma ett tag. Inte bra för mina vin vanor =)
  Som sista ursäkt så har jag oftast ingen aning om vad jag pratar om.
  Ha det gött!

 6. Å Says:

  BB: Du behöver inte be om ursäkt, jag tycker du är skitkul!

 7. beerbelly Says:

  Tackar. Kul om man roar mer än sig själv ibland 🙂
  Ha en superdag (gäller även när jag inte är rolig)!

 8. JA Says:

  Såklart!
  Kontentan var att -jag- gillar det… hähä…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s