Rapport Inifrån

Naken. Ärlig. Ocensurerad.

7 tisdag, 4 december, 2007

Filed under: Uncategorized — Å @ 4:23 e m

På fredag är det tio år sedan du försvann, men jag kan fortfarande blunda och se ditt leende framför mig.

När du dog var jag så arg på alla som ville höja dig till skyarna. Det var så jävla skenheligt, så fel, så mot allt som var du. Du var inte den snällaste eller mest omtänksamma eller ens mest förstående vännen i världen. Fan heller. Ibland var du elak, helt ansvarslös och rent odräglig. Men du var du. Alltid du.

Minnen. Alla kvällar i ditt rum. Du och N sittandes framför datorn spelandes Command and Concer, jag liggandes slumrandes till ljudet i sängen bredvid. Alla gånger jag fick hota dig med att gå hem om du och J inte slutade kasta apelsiner på folk som gick nedanför ditt fönster. Alla filmer vi såg liggandes i din säng under täcket, mysandes, du evigt babblandes om allt som hände och jag evigt bedjandes om att du kanske kunde vara tyst i två sekunder så jag kunde höra vad som sas. Broarna under Madison County; en skitfilm som vi skrattade så att vi grät medan vi såg den, helt oförmågna att förstå allvaret. Saturday Night Live och då särskilt sketchen med Jim Carrey. Pulp Fiction. Bara vara, vara vänner. Tala om allt, vi kan väl, tala om allt. Sista gången vi sågs. Vi bråkade. Jag, som vanligt, förmanandes, sluta, bete dig som en människa. Du, som vanligt fri som vinden, ge dig, måste du vara så jävla stel? Båda skakandes på huvudet, båda trötta, båda fulla. Sista mailet. Saknaden, förlåt, vi ses snart.

Tio år har gått, men det känns som igår. Det kände vi alla när vi träffades i lördags, alla.

Du är alltid i mitt hjärta K. Alltid.

Annonser
 

2 Responses to “7”

  1. Greenchili Says:

    Min brors bäste vän dog helt meningslöst för några år sedan. Det förändrar oss alla… dock är det som du skriver; de lever kvar hos oss och finns i våra hjärtan alltid.

  2. linda Says:

    när man ahr förlorat någon/sakanr någon kan tio år vara en evighet… eller ingenting. saknaden blir allt anant än enklare och mindre med åren, däremot förstår mana tt den är äkta då man aldrig tröttnar på den 🙂 fint skrievt!! ta hand om dig.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s