Rapport Inifrån

Naken. Ärlig. Ocensurerad.

Och det som äcklar mig mest: torsdag, 25 oktober, 2007

Filed under: Uncategorized — Å @ 6:30 e m

Imorgon är det fyra veckor sedan jag flyttade ut. Fyra veckor sedan han totalt bröt ihop och sa att han inte kunde leva utan mig. Det tog en och en halv vecka innan han började knulla den ena, två veckor innan den andra. Ingen kände han sedan tidigare.

Under tiden har jag knappt börjat våga flirta med nya killar. Jag har istället tröstat mig med gammalt, eftersom det är tryggt och eftersom jag vet att det är ett säkert kort. Samtidigt har jag haft dåligt samvete, skickat pengar till honom eftersom jag vet att han haft det dåligt ställt (på grund av allt festande), ringt runt till vänner och bett dem stötta honom, känt mig ful som försökt att med små steg börja gå vidare, känt mig skyldig när jag satt mig själv före honom. Jag har oroat mig, stått i beredskap för att hjälpa, fixat, donat och allmänt försökt mig på allt jag trott skulle kunna lindra hans fall.

Under tiden har han gått ut och satt på andra.

Hans rättighet, javisst, men fy fan vad det får mig att må illa.

Annonser
 

5 Responses to “Och det som äcklar mig mest:”

 1. Haren Says:

  jag försäkrar dig att det är normalt ack så normalt att känna så! hans rättighet kanske. men åh man vill inte veta. eller kanske vill man det. men visst gör det ont.

 2. Nini Says:

  Men du, visst får det här dig att vilja hjälpa honom lite mindre? Å det kanske är bra?

 3. Li Says:

  Jag tror att ni båda behöver tid ifrån varann. För att lära sig hantera vardagen utan den andra och för att hitta tillbaka till sig själv. Min erfarenhet säger att det kan funka jättebra att vara vänner, men inte på en gång. Men behöver en distans först och den kommer inte över en natt.

  Att han väljer att sätta på andra är ett sätt för honom att bekräfta att han fortfarande har ett värde. Det har antagligen ingenting att göra med de känslor han haft för dig. Ingen av dem ersätter dig. De bara hjälper honom att bli stark nog att våga gå vidare. Och det är väl vad ni båda behöver göra?
  Du måste släppa känslan av att vara ansvarig för vad som händer honom. Han får hjälpa sig själv.

  Och till sist. Var arg, var äcklad, känn de känslor som kommer upp. Det kommer hjälpa dig att släppa och gå vidare och du kommer komma ut lyckligare på andra sidan.

 4. Fröken Fisk Says:

  Hoppas att du har haft en bra helg iallafall.

 5. Å Says:

  Tack allesammans. Ni har rätt allihop. Och jag försöker, på mitt sätt, att hantera det på bästa sätt. Det är bara det att det inte alltid är så enkelt…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s