Rapport Inifrån

Naken. Ärlig. Ocensurerad.

News torsdag, 26 oktober, 2006

Filed under: Uncategorized — Å @ 11:44 f m

Som jag redan har berättat så går jag samma väg till och från jobbet varje dag. På senaste tiden har jag gått med ganska bestämda steg hemåt varför jag inte sett att saker har börjat hända runt omkring där jag bor. Men igår var det fint väder vilket gjorde mig både gladare och mer uppmärksam.

Bland annat har gourmetrestaurangen Le Canard öppnat igen. Restaurangen har byggts om de senaste månaderna men enligt skvallerkärringen på jobbet berodde egentligen reparationerna på en skandal; tydligen hade man hittat ett stort råttbo i den berömda vinkällaren… Igår var marschallerna tända men jag har varken, sällskap, lust eller råd att gå dit. Ni andra, enjoy!

Dessutom har mitt favoritgalleri här i Oslo, Albin Art, precis bytt konstnär (Halfdan Kierulf) och konstverk. Det är hur mysigt som helat att bara gå dit och strosa för att sedan äta/fika på det jättemysiga tillhörande caféet. Prisena är inte heller så tokiga (varken på maten eller konsten).

För övrigt vill jag tipsa alla om att gå runt kring Frognerveien och Riddervolds plass istället för att strosa på Majorstuen och Bogstavsveien. Förutom att ni får ett bättre utbud av mindre boutiqer så finns ju även chansen att ni råkar träffa mig!

Nu ska jag snart sätta mig på tåget hem till min älskade mr J. Under helgen kan ni läsa två riktigt bra Norgebloggare:
Svorsken
Min enda trogna läsare – Fröken K

Annonser
 

3 Responses to “News”

 1. fröken K Says:

  åh, din enda trogna läsare. du har tur då. jag har inga läsare jag. 🙂

 2. Svorsken Says:

  Nästan lite scary kaninkokerskan från Fatal Attraction över det här, men oroa dig inte.

  Jag var faktiskt på Albin Upp (cafeet till Albin Art) igår… Men det var inte första gången. Ett perfekt andningshål på söndagspromenaden, så länge man kommer ihåg att de stänger redan klockan 16. Det är ju lite surt om man har sett fram emot deras hallonpaj och den där olästa tidningen om man kommer dit vid 15:30 eller så.

  Tittade också in på Galleri Sand några kvarter bort. Bröderna Sand – Anders Zorn wannabeen Vebjørn och alltmöjligt-wannabeen och brodern Aune agerade dörrvakter i egen hög person. Lite smått bisarrt att se stora oljemålningar på badande nakna damer blandade med porträtt på Rimi-Hagen och Ari Behn. Men visst kan han måla, den där Vebjørn.

  Le Canard däremot har jag inte varit inne på. Men jag brukar ofta parkera i kvarteren runt i kring de dagar jag jobbar från vårt kontor på Frogner.

  Scary…

 3. Å Says:

  Fröken k: Jodå, jag läser. Men jag är inte en riktigt lika flitig kommentatör som du.

  Svorsken: Världen är bra liten…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s